top of page

Over

HISTORIE

1961 - Oprichting

Lisopack is opgericht in 1961  in Munstergeleen en heeft meer dan 55 jaar ervaring in de kunststofverwerkende industrie van eenweg- en meerwegverpakkingen. In de loop der jaren zijn vele processen en technologieën ontwikkeld. De onderneming heeft continu geïnvesteerd in de modernisering van het machinepark. Lisopack is uitgegroeid tot technologisch marktleider in de confectie en verwerking van schuimproducten met de nadruk op Airpop® (piepschuim), EPP (polypropyleen schuim) en Biofoam® (biologisch afbreekbaar piepschuim). De onderneming heeft haar focus gericht op business to business in een afzetmarkt van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

 

2004 - Realisatie van de nieuwe productiehal

Door expansie en toenemende opdrachten voldeed de oude productie-omgeving niet meer. Hierdoor is er een nieuwe productiehal en kantorencomplex ontstaan om aan de verwachte groei van de komende jaren te voldoen.

2006 en 2010 Vernieuwd machine park

Door de veranderende markt en de ontwikkelingen op het gebied van machines met snellere omsteltijden en hoge output is er besloten om het machinepark uit te breiden en te vernieuwen. Hierdoor is een veelzijdig machinepark ontstaan waardoor flexibiliteit en snelle levertijden gerealiseerd kunnen worden. Door deze investering zijn we beter dan ooit in staat om tegemoet te komen aan de wensen van klant.  

2011 - Development of ClimCon 

ClimCon staat voor Climate Control en richt zich als material supplier op de geconditioneerde markt. Bij ClimCon moet gedacht worden aan 'Climate Control by Controlling the Climate'. ClimCon is bedacht om een klimaat beheersende en zelfverzorgende verpakking te ontwikkelen waarbij gekeken wordt naar innovatieve materialen. Tijdens onze zoektocht hebben we contact gezocht met universiteiten uit diverse landen. Bedenk wat een verpakking, die in de zomer koel houdt en in de winter warm kan betekenen. Hiermee bereik je ook nog eens minder energieverbruik/kosten, dit is een belangrijkere stap naar een groenere maatschappij van vandaag/morgen.

VISIE

“De kwaliteit van vandaag is het succes van morgen”

Wij zijn groot geworden door continue innovatie te omarmen. Daarnaast blijft het kwaliteit/prijsniveau constant. Ten alle tijden blijven we een betrouwbare en laagdrempelige gesprekspartner voor al onze klanten/partners. We nemen ook onze verantwoordelijke rol betreffende klimaatverandering serieus.

Onze expertise is het downsizen van overtollig verpakkingsmateriaal en het optimaliseren er van. Supply chain management optimalisatie en een trackrecord van meer dan 55 jaar goede referenties stelt ons in staat om steeds opnieuw de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Van multinationals tot en met het midden en klein bedrijf, elke organisatie wilt haar kosten verlagen, marges vergroten terwijl de logistieke uitdaging er in goede tijden niet makkelijker op worden. Lisopack deelt graag haar veelzijdige ervaring en visie over het kwalitatief verpakken met u.

Sinds jaar en dag mogen wij aanvragen ontvangen van welbekende organisaties die net als u georiënteerd zijn in het verlagen van kosten terwijl ze gelijktijdig voor logistieke uitdagingen staan. Voor hen is het lastig om de juiste partner te vinden tussen alle aanbieders van industriële schuimproducten

bottom of page